Onze werkwijze

een product ≠ oplossing:
wij investeren in uw bedrijf
Wij handelen vanuit een brede visie waarbij producten niet worden gezien als oplossingen. Onze aanpak richt zich ten eerste altijd op de vraag: ‘Is dit voor uw organisatie de beste oplossing? Voor nu. En voor later!’

Onze manier van werken is gericht op de lange termijn. Dat dit werkt, bewijzen we al jaren, bij tal van toonaangevende bedrijven. Zij ervaren dat onze werkwijze de kwaliteit in oplossingen naar een hoger niveau tilt en dat tegelijk de kosten uitstekend beheersbaar zijn.

Wij investeren in uw bedrijf. Op basis van uw wensen en doelstellingen komen wij met adequate IT-oplossingen. Daarbij profiteert u van de toegevoegde waarde van onze kennis en ons netwerk. Dat u ons trouw blijft, realiseren wij met onze kennis, daadkracht en service.

De solitee-waarden waarop u kunt rekenen
Solitee hecht veel waarde aan de persoonlijke relatie. Onze ervaren
IT-professionals bezoeken onze klanten regelmatig op locatie en bieden persoonlijk advies en maatwerk. Minstens zo belangrijk als de persoonlijke relatie is de waarde van ons uitgebreide netwerk waar onze klanten van profiteren. U kunt zo rekenen op onafhankelijk en deskundig advies bij elke denkbare IT-casus.

Voorraadbeheer en leveringsbetrouwbaarheid zijn essentiële waarden voor elk bedrijf. Solitee onderscheidt zich ook op dit terrein dankzij een professioneel online bestelsysteem dat bovendien volledig kan worden aangepast aan uw wensen. In het totale traject vanaf advies, bestelling tot levering en garanties is uw vaste IT-Makelaar u van dienst.

Solitee B.V.
Haaksbergweg 17
1101 BP
Amsterdam

Telefoon:020-751 22 22
Fax:020-751 22 33
E-mail:info@solitee.nl
Kvk:17278569
Solitee B.V.
Over ons
Contact
Brochure

LinkedIn
Facebook
Twitter