NieuwsSolitee breidt uit in de zorgsector met de overname van Elite Automatisering
27-12-2022

 

Solitee neemt per 1 januari 2023 Elite Automatisering over. Met deze overname breidt Solitee haar activiteiten uit naar de zorgsector.

Elite Automatisering is opgericht in 1994 en gespecialiseerd in het aanbieden van een compleet spectrum aan IT-hardware, software en aanvullende diensten in de zorgsector en grootzakelijke markt. Vanuit het kantoor in Amersfoort biedt Elite Automatisering volledige ondersteuning voor ziekenhuizen, zorginstellingen, zorgverzekeraars en groot zakelijke klanten.

“Ik ben bijzonder trots dat Elite Automatisering zich bij Solitee wil aansluiten” aldus Roy de Vink, Managing Director van Solitee. “Elite Automatisering lijkt enorm veel op Solitee. Zowel qua diensten die ze levert, als de bedrijfscultuur. Wij hebben beide de missie om onze klanten te begeleiden en te ontzorgen in het complexe IT-landschap.
 

Elite Automatisering verhuist per 1 januari 2023 naar de locatie van Solitee. Alle medewerkers van Elite Automatisering behouden hierbij hun baan. De overname maakt het mogelijk de klanten van Solitee alsmede Elite Automatisering in de toekomst nog beter te kunnen helpen met IT-producten, oplossingen en diensten. Daarnaast brengt de samenwerking nieuwe doorgroeimogelijkheden voor alle medewerkers.


Door de overname bedient Solitee naast de grootzakelijke markt, publieke Nationale en International sector ook de zorgsector over de volledige breedte van het spectrum met een gezamenlijke omzet van meer dan 50 miljoen euro.


Over Solitee
Solitee, opgericht in 1999, vervult een makelaarsfunctie op het gebied van IT-producten, -diensten en -kennis voor de grootzakelijke markt en is de afdeling ‘Public’ gespecialiseerd in het bedienen van klanten in de publieke sector, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Solitee zorgt ervoor dat het enorme aanbod van IT-producten, oplossingen en -diensten wordt verbonden aan de wensen en behoeften van de klant. Hiermee bieden zij een helder inzicht in het complexe IT-landschap op het gebied van o.a. werkplekinrichting, storage & back up, virtualisatie en cloud computing.


Over Elite Automatisering
Elite Automatisering is een  full service ICT adviesbureau gespecialiseerd  in het aanbieden van een compleet spectrum aan IT-hardware en software producten aan de zorgsector en grootzakelijke klanten. Het aanbod varieert van eenvoudige clientcomputers tot aanvullende diensten, zoals clouddiensten, hosting en software. 


Op 1 januari 2023 zullen alle activiteiten van UNI Business Centre bv overgenomen worden door Solitee B.V. 
24-11-2022

In januari 2021 heeft Solitee B.V. UNI Business Centre bv overgenomen en daarmee een stevige positie verworven bij heel veel (Internationale) overheden. Onder deze klanten bevinden zich de Europese Commissie, NATO en Verenigde Naties. Wij leveren commercieel verkrijgbare producten, maar ook speciale diensten en maatwerk producten aan deze klanten over de hele wereld.
 
Op 1 januari 2023 zullen alle activiteiten van UNI Business Centre bv overgenomen worden door Solitee B.V. Het volledige team ‘blijft aan boord’ en zullen onder de naam Solitee Public hun werk blijven doen.
 
Uiteraard zullen er een aantal veranderingen optreden:
1.De bedrijfsnaam wijzigt van UNI Business Centre bv naar Solitee B.V.
2.Het centrale telefoonnummer wijzigt van (088) 00 45 000 naar (020) 751 22 22
3.De mailadressen wijzigen van @uni.nl naar @solitee.nl
 
Wat blijft is:
1.Het volledige UNI team blijft actief
2.Onze kernwaarden blijven onverminderd van kracht
3.De beste kwaliteit en ondersteuning
 
Heeft u vragen over bovenstaande, neem dan contact op met Rob Land (Sales Director) via rob@solitee.nl
 
 


Persbericht: Solitee breidt uit in de publieke sector met de overname van UNI Business Centre

15-06-2021

 

IT-Makelaar Solitee neemt met terugwerkende kracht naar 1 januari 2021 UNI Business Centre over. Met deze overname breidt Solitee haar activiteiten uit naar de publieke sector.  


UNI is opgericht in 1991 en gespecialiseerd in het aanbieden van een compleet spectrum aan IT-hardware en software producten aan de publieke sector met klanten zowel binnen als buiten Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam biedt UNI volledige ondersteuning voor elk land waarin de klanten actief zijn en is in staat echte pan-Europese oplossingen te bieden. 

“Ik ben bijzonder trots dat UNI Business Centre zich bij Solitee wil aansluiten” aldus Roy de Vink, Managing Director van Solitee. “UNI Business Centre lijkt enorm veel op Solitee. Zowel qua diensten die ze levert, als  de bedrijfscultuur. We hebben beiden de missie om onze klanten te begeleiden en te ontzorgen in het complexe IT-landschap.
UNI Business Centre verhuist op korte termijn naar de locatie van Solitee. Alle medewerkers van UNI Business Centre behouden hierbij hun baan. De overname maakt het mogelijk de klanten van Solitee alsmede UNI Business Centre in de toekomst nog beter te kunnen helpen met IT-producten, oplossingen en diensten. Daarnaast brengt de samenwerking nieuwe doorgroeimogelijkheden voor alle medewerkers.
Na de samenvoeging van beide organisaties ontstaat een bedrijf dat zowel de grootzakelijke markt als de publieke sector over de volledige breedte van het spectrum kan bedienen met een gezamenlijke omzet van meer dan 40 miljoen euro.
 
Over Solitee

Solitee, opgericht in 1999, vervult een makelaarsfunctie op het gebied van IT-producten, -diensten en -kennis voor de grootzakelijke markt. Als IT-makelaar begeleidt en ontzorgt Solitee tegelijkertijd. Solitee zorgt ervoor dat het enorme aanbod van IT-producten, oplossingen en -diensten wordt verbonden aan de wensen en behoeften van de klant. Hiermee bieden zij een helder inzicht in het complexe IT-landschap op het gebied van o.a. werkplekinrichting, storage & back up, virtualisatie en cloud computing.

Over UNI Business Centre

 

UNI is gespecialiseerd in het aanbieden van een compleet spectrum aan IT-hardware en software producten aan de publieke sector met klanten zowel in als buiten Nederland. Het aanbod varieert van eenvoudige clientcomputers tot beheer van complexe ICT-infrastructuuromgevingen. Vanuit hun hoofdkantoor in Amsterdam bieden zij volledige ondersteuning voor elk land waarin hun klanten actief zijn en zijn zij in staat echte pan-Europese oplossingen te bieden. 

 


Solitee versterkt zich in groeiende IT-sector met Five Up 
01-01-2020

In de groeiende IT markt is Solitee in ruim 25 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaande IT-dienstverlener voor zowel corporate- als overheidsorganisaties. Om aan de groeiende vraag naar IT-diensten te kunnen voldoen, neemt het bedrijf per 1 januari IT-dienstverlener Five Up uit Leiderdorp over. Beide bedrijven bewegen zich over de volle breedte van het zakelijke IT-spectrum en besteden daarbij bovengemiddeld veel aandacht aan de persoonlijke relatie met klanten. Voor Solitee betekent de overname een mogelijkheid om verder te groeien en zich te ontwikkelen tot een nog sterkere speler die de hele markt kan bedienen.
 
“Het doel van deze overname is om onze groeiambities verder vorm te geven.  Met de nieuwe ondernemende en professionele collega’s kunnen we onze klanten in de toekomst optimaal blijven bedienen in de sterk groeiende IT-markt”, aldus Roy de Vink, Managing Director Solitee.
 
Over Solitee
Solitee vervult een makelaarsfunctie op het gebied van IT-producten, -diensten en -kennis. Solitee neemt als IT-makelaar een onafhankelijke positie in. Als IT-makelaar ontzorgen en gidsen wij u tegelijkertijd. Wij zorgen ervoor dat het enorme aanbod van IT-producten en -diensten wordt verbonden aan uw wensen en behoeften. Hiermee bieden wij u een helder overzicht in het complexe IT-landschap. 

 

 

Solitee versterkt zich in groeiende IT-sector met BBD-IT 

15-04-2019
 

In de groeiende IT markt is Solitee in ruim 25 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaande IT-dienstverlener voor zowel corporate- als overheidsorganisaties. Om aan de groeiende vraag naar IT-diensten te kunnen voldoen, neemt het bedrijf uit Amsterdam per 15 april IT-dienstverlener BBD-IT uit Purmerend over. Beide bedrijven bewegen zich over de volle breedte van het zakelijke IT-spectrum en besteden daarbij bovengemiddeld veel aandacht aan de persoonlijke relatie met klanten. Voor Solitee betekent de overname een mogelijkheid om verder te groeien en zich te ontwikkelen tot een nog sterkere speler die de hele markt kan bedienen.
 
“Het doel van deze overname is om onze groeiambities verder vorm te geven.  Met de nieuwe ondernemende en professionele collega’s kunnen we onze klanten in de toekomst optimaal blijven bedienen in de sterk groeiende IT-markt”, aldus Roy de Vink, Managing Director Solitee.
 
Over Solitee
Solitee vervult een makelaarsfunctie op het gebied van IT-producten, -diensten en -kennis. Solitee neemt als IT-makelaar een onafhankelijke positie in. Als IT-makelaar ontzorgen en gidsen wij u tegelijkertijd. Wij zorgen ervoor dat het enorme aanbod van IT-producten en -diensten wordt verbonden aan uw wensen en behoeften. Hiermee bieden wij u een helder overzicht in het complexe IT-landschap. 

Werken bij Solitee?

Bekijk onze vacatures
X

De gegevens die u invult worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact. Zie tevens onze Privacy Policy.
X

Bedankt voor uw aanvraag


Hartelijk dank voor uw aanvraag bij Solitee. We sturen u de download(s) zo spoedig mogelijk toe per e-mail.

Indien u eerder contact wenst, bel of mail gerust.

Telefoon: 020 - 751 22 22
E-mail: info@solitee.nl