Zero Touch

Zero Touch, zero gedoe

Smartphones, tablets, laptops en ook vaste werkplekken op afstand inrichten en beheren? Het kan met Zero Touch! Bovendien kun je als medewerker direct je nieuwe device in gebruik nemen. Plug and Play.

Zero Touch in de praktijk

Hoe werkt Zero Touch nu in de praktijk? Stel, er moet een laptop besteld worden voor een nieuwe medewerker. Bij de bestelling geef je aan dat je gebruik wilt maken van Microsoft Autopilot. Solitee stuurt je vervolgens een bestand met daarin de ID-gegevens van de laptop. Hiermee kun je het apparaat in Microsoft Autopilot aanmelden. Aansluitend kies je een implementatieprofiel of maak je een nieuw profiel aan met de juiste configuratie voor de nieuwe medewerker. Met behulp van Intune wordt daarbij niet alleen software, maar bijvoorbeeld ook de indeling van het startmenu of het inschakelen van Bitlocker afgedwongen. Daarnaast zijn een groot aantal andere instellingen op afstand te configureren. De leverancier kan de laptop vervolgens rechtstreeks naar de medewerker versturen. Het enige wat hij of zij dan nog hoeft te doen, is de laptop uitpakken, aanzetten en online gaan. Zodra het apparaat online is, wordt het door Autopilot herkend op basis van de ID-gegevens. Meldt de medewerker zich daarna aan op zijn of haar Microsoft 365 account, dan wordt alle software automatisch geïnstalleerd.

De belangrijkste voordelen op een rij

Met Zero Touch sla je dus meerdere vliegen in één klap. Bovendien vormt het een onmisbaar onderdeel in de digitale transformatie richting een wendbare organisatie, waarbij klant en medewerker centraal staan. Om een waardevolle en toekomstgerichte bedrijfsstrategie te creëren, komt de focus steeds meer te liggen op een holistische benadering van mens, business en technologie. Zero Touch sluit daar perfect op aan dankzij:

 
  • Moeiteloos beheren van alle apparaten binnen de organisatie
  • Gestroomlijnde installatie van nieuwe apparaten
  • Uitgebreide beveiligingsmogelijkheden
  • Optimale controle over apparaten en gegevens
  • Eenvoudig herstel bij problemen

    Neem voor meer informatie contact op met uw IT-makelaar. 

Mogen wij u van dienst zijn?

Graag staan wij voor u klaar bij al uw vragen op het gebied van Zero Touch.
Wij nemen u graag alle zorg uit handen.
CONTACT OPNEMEN

X

De gegevens die u invult worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact. Zie tevens onze Privacy Policy.
X

Bedankt voor uw aanvraag


Hartelijk dank voor uw aanvraag bij Solitee. We sturen u de download(s) zo spoedig mogelijk toe per e-mail.

Indien u eerder contact wenst, bel of mail gerust.

Telefoon: 020 - 751 22 22
E-mail: info@solitee.nl