De werkwijze van Solitee

Wij investeren in uw bedrijf!

Wij handelen vanuit een brede visie waarbij producten niet worden gezien als oplossingen. Onze aanpak richt zich ten eerste altijd op de vraag: ‘Is dit voor uw organisatie de beste oplossing? Voor nu. En voor later!’

Onze manier van werken is gericht op de lange termijn. Dat dit werkt, bewijzen wij al jaren, bij tal van toonaangevende bedrijven. Zij ervaren dat onze werkwijze de kwaliteit in oplossingen naar een hoger niveau tilt en dat tegelijk de kosten uitstekend beheersbaar zijn.

Wij investeren in uw bedrijf. Op basis van uw wensen en doelstellingen komen wij met adequate IT-oplossingen. Daarbij profiteert u van de toegevoegde waarde van onze kennis en ons netwerk. Dat u ons trouw blijft, realiseren wij met onze kennis, daadkracht, betrouwbaarheid en service.

De Solitee-waarden waarop u kunt rekenen
Solitee hecht veel waarde aan de persoonlijke relatie. Onze ervaren IT-makelaars bezoeken onze cliënten regelmatig op locatie en bieden persoonlijk advies en maatwerk. Minstens zo belangrijk als de persoonlijke relatie is de waarde van ons uitgebreide netwerk waar onze cliënten van profiteren. Door meer dan 25 jaar ervaring is ons netwerk van ICT dienstverleners dusdanig groot dat wij u te allen tijde aan de juiste specialist weten voor te stellen. En mocht u willen kiezen uit meerdere partijen dan zorgen wij voor een leveranciersselectie op basis van uw criteria. Wij laten u door onze bemiddeling appels met appels vergelijken. U kunt zo rekenen op onafhankelijk en deskundig advies bij elke denkbare IT-casus.

Uw persoonlijke cliëntenportaal 
Voorraadbeheer en leveringsbetrouwbaarheid zijn essentiële waarden voor elk bedrijf. Solitee onderscheidt zich ook op dit terrein dankzij een professioneel online bestelsysteem dat bovendien volledig kan worden aangepast aan uw wensen. In het totale traject vanaf advies, bestelling tot levering en garanties is uw vaste IT-makelaar u van dienst.
X

De gegevens die u invult worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact. Zie tevens onze Privacy Policy.
X

Bedankt voor uw aanvraag


Hartelijk dank voor uw aanvraag bij Solitee. We sturen u de download(s) zo spoedig mogelijk toe per e-mail.

Indien u eerder contact wenst, bel of mail gerust.

Telefoon: 020 - 751 22 22
E-mail: info@solitee.nl