Advies & service

 Onze daadkracht begint bij het klaarstaan voor klanten, 24 uur per dag

Vanzelfsprekend biedt het cliëntenportaal van Solitee u een overzicht van het complete aanbod aan IT-producten. Hierdoor heeft u altijd een actueel overzicht van alle producten en merken op het gebied van computers, printers, data opslag, netwerken, multimedia, componenten, telecom en software. Waar het bij Solitee echt om draait is de dienstverlening. Als IT-makelaar ontzorgen en gidsen wij tegelijkertijd.

Maatwerk
Wij zien het als onze belangrijkste taak het IT-aanbod aan te laten sluiten op de wensen - en ook de bedrijfscultuur - van onze opdrachtgevers. Kennis van producten en processen maken dat wij een gedegen gesprekspartner – ja zelfs sparringpartner – zijn. Een goede dialoog helpt om tot de beste oplossingen te komen. Ontzorgen is daarbij ons devies. Maatwerk is niet alleen bespreekbaar, het is altijd mogelijk!

Persoonlijk & deskundig
Bij Solitee beschikt u over een vaste IT-makelaar. Dit betekent één aanspreekpunt die het totale traject van advies tot en met uitlevering begeleidt. Maar ook meedenkt in IT-oplossingen die, zowel nu als in de toekomst, voordelen kunnen opleveren. Wij houden rekening met beschikbare kennis en capaciteit in uw bedrijfsomgeving, maar stellen ook prioriteiten inzake continuïteit, veiligheid, duurzaamheid en kosten.
 

Mogen wij u van dienst zijn?

Graag staan wij voor u klaar bij al uw vragen op IT-gebied.
Wij nemen u graag alle zorg uit handen.
CONTACT OPNEMEN

X

De gegevens die u invult worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact. Zie tevens onze Privacy Policy.
X

Bedankt voor uw aanvraag


Hartelijk dank voor uw aanvraag bij Solitee. We sturen u de download(s) zo spoedig mogelijk toe per e-mail.

Indien u eerder contact wenst, bel of mail gerust.

Telefoon: 020 - 751 22 22
E-mail: info@solitee.nl