Solitee, uw IT-makelaar

Solitee vervult een makelaarsfunctie op het gebied van IT-producten, -diensten en -kennis.

Elke onderneming heeft zijn specifieke IT-wensen. Het product en diensten aanbod dat daarin kan voorzien is enorm. Onze professie is om uw specifieke vraag te verbinden met de beste beschikbare oplossingen. Om te zorgen dat de juiste keuzes worden gemaakt, maken wij het aanbod inzichtelijk en spitsen het toe op uw specifieke functionele wensen en budgettaire eisen. Kortom, Solitee vervult de makelaarsfunctie in het complexe IT-landschap. 

De onafhankelijke positie die Solitee als IT-makelaar inneemt, daar plukken onze klanten de voordelen van. Bijvoorbeeld in de vorm van een transparant prijsbeleid, op basis van de omzet met vaste afspraken over marges. Met deze werkwijze garanderen wij onze klanten continu de best denkbare oplossingen tegen de laagst mogelijke kosten. 

Solitee maakt duidelijke en heldere keuzes. Als onafhankelijk makelaar in IT zijn wij geïnteresseerd in trends en ontwikkelingen op de IT-markt. Wij laten ons daarbij voortdurend inspireren door een uitzonderlijk breed netwerk van fabrikanten en specialisten in hard- en software. Onze kennis en kunde is ons kapitaal, dat stellen wij graag beschikbaar aan onze klanten. 

De IT-makelaars van Solitee zijn professionals in IT-procurement. Optimale kostenbeheersing, integratie in de keten en kwaliteit (en flexibiliteit) in oplossingen krijgen vorm dankzij een hoog en integraal kennisniveau. Solitee ontzorgt, waar u dat wilt.

Referenties

Wilt u eens kennismaken?

Wij staan graag voor u klaar bij al uw vragen op IT-gebied.
Wij nemen u graag alle zorg uit handen.
Maak een afspraak
X

De gegevens die u invult worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact. Zie tevens onze Privacy Policy.
X

Bedankt voor uw aanvraag


Hartelijk dank voor uw aanvraag bij Solitee. We sturen u de download(s) zo spoedig mogelijk toe per e-mail.

Indien u eerder contact wenst, bel of mail gerust.

Telefoon: 020 - 751 22 22
E-mail: info@solitee.nl