Solitee ontzorgt in IT-professionals

Wij ondersteunen u graag bij de werving van IT-professionals

Bij groei, projecten, uitdiensttreding, ziekte of vakantie kunt u behoefte hebben om snel gekwalificeerde IT-professionals in te huren. Solitee helpt u graag bij het tijdelijk of structureel invullen van deze capaciteitsvraagstukken op uw IT-afdeling. Solitee staat in contact met samenwerkingspartners die u aan passende kandidaten kunnen helpen.

Managed Resource Pool
Voor uw helpdeskactiviteiten kunt u naast tijdelijke inhuur kiezen voor onze Managed Resource Pool constructie. Bij uitval van één van uw medewerkers zorgt Solitee onmiddellijk voor vervangend IT-personeel die bekend is met uw organisatie en ingewerkt is op uw specifieke omstandigheden. Diegene kan daarom direct bij u aan de slag. Een ander voordeel is dat u meteen over extra IT-professionals uit de pool beschikt wanneer u even meer capaciteit nodig heeft.

Een kleine selectie van de beschikbare IT-professionals:

(Functioneel) Applicatiebeheerder

Leen heeft ruim 10 jaar werkervaring in de ICT als (functioneel) applicatiebeheerder voor diverse bedrijf kritische applicaties waaronder Sharepoint. Naast het beheren van de applicaties, zorgdragen voor nieuwe releases, ondersteunen van gebruikers heeft hij ook ervaring als applicatiebeheerder met programmeren.

Leen heeft voor diverse organisaties zowel standaard als maatwerkapplicaties (bedrijfkritische en administratieve systemen) beheerd. Dit heeft Leen onder andere voor de overheid, voor (jeugd) zorg en in de chemie gedaan. Hij haalt voldoening uit om gebruikers optimaal te kunnen ondersteunen bij het gebruik van de applicaties. Daarbij zorgt Leen voor de bewaking van de processen (ITIL, ASL, BISL) en procedures. Daarnaast zorgt hij voor het optimaal testen, updates en releasebeheer, schrijven van documentatie en instructie van gebruikers.

Om innovatief met zijn werk bezig te blijven, verdiept hij zich in nieuwe ontwikkelingen zoals Scrum/Agile.
 

ICT (Project) Manager

Ben is een zeer ervaren ICT Manager. Voor diverse organisaties, zoals Engie, Heineken maar ook Gemeenten heeft Ben als Programma-, Service- en ICT Manager gewerkt. Ben beschikt over een uitgebreide kennis van ICT en kan daardoor diverse ICT migratie en transitie projecten uitvoeren.Ben is een gedreven ICT Manager met ruime ervaring zowel in organisatorische-, financiële- als technische aspecten van het ICT vakgebied. Hij heeft zijn werkzaamheden veelal uitgevoerd in complexe omgevingen binnen (semi-)overheid en commerciële organisaties zoals Engie, Heineken en diverse Gemeenten. Vaak op het snijvlak van ICT en bedrijfsprocessen. Voor operationele en budgettaire eindverantwoordelijkheid loopt hij  niet weg.

Overzicht scheppen in processen, financiën en contract-portfolio’s (vaak resulterend in bezuinigingen) is een eigenschap die hem goed van pas is gekomen. Door zijn financiële achtergrond en zijn werkervaringen, is hij prima in staat de belangen van de niet-ICT onderdelen van organisaties te doorgronden en te laten meewegen in beslissingen.

Ben beschikt over een afgeronde HBO diploma Bedrijfseconomie en is gewend volgens uiteenlopende methodes te werken (ITIL/SCRUM/Agile), waarbij de methode op zich niet leidend is, maar slechts een hulpmiddel.

​Support Engineer

Akshay is analytisch ingesteld en werkt graag in teamverband aan complexe IT problemen. Hij kan goed zelfstandig werken, werkt resultaatgericht, is sociaal en weet goed met druk om te gaan. Daarnaast vindt hij het prettig om zijn kennis te delen, maar ook te absorberen. 

Akshay is servicegericht, bij hem geldt: ‘de klant is koning’. Hij denkt mee met de klant, is initiatiefrijk en naast beheerwerkzaamheden is hij tevens goed in het verbeteren, migreren en opbouwen van complexe IT omgevingen.

Technisch Applicatiebeheerder

Gijsbert is sinds 2007 werkzaam in de ICT. Vanuit de rol van systeembeheer is Gijsbert, mede door zijn communicatieve en organisatorische vaardigheden, doorgegroeid naar Consultant. In zijn laatste functie, bij de Gemeente Amsterdam, was Gijsbert als Technisch Service Manager verantwoordelijk voor het contact met de klant en het vertalen van de ICT wensen naar ICT Delivery.

Als technisch specialist heeft Gijsbert meerdere migraties uitgevoerd (van Technisch Ontwerp tot en met overdracht naar beheer.)  Zijn kracht ligt niet alleen in het beheren van complexe Infrastructuren maar ook het proactief meedenken en aanleveren van verbeterpunten.

Hij heeft veel projecten uitgevoerd waarbij hij volgens de ITIL methode te werk is gegaan.

Mogen wij u van dienst zijn?

Graag staan wij voor u klaar bij al uw vragen op het gebied van IT-professionals.
Wij nemen u graag alle zorg uit handen!
ONTACT OPNEMEN

X

De gegevens die u invult worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact. Zie tevens onze Privacy Policy.
X

Bedankt voor uw aanvraag


Hartelijk dank voor uw aanvraag bij Solitee. We sturen u de download(s) zo spoedig mogelijk toe per e-mail.

Indien u eerder contact wenst, bel of mail gerust.

Telefoon: 020 - 751 22 22
E-mail: info@solitee.nl