Solitee: IT-makelaar

Solitee is een fullservice leverancier van hardware en software voor grootzakelijke bedrijven en overheden. 
Solitee vervult een makelaarsfunctie op het gebied van IT-producten, -diensten en -kennis.

Elke onderneming heeft zijn specifieke IT-wensen. Het productaanbod dat daarin kan voorzien is enorm. Onze professie is om uw specifieke vraag te verbinden met de beste beschikbare oplossingen.
Om te zorgen dat de juiste keuzes worden gemaakt, maken we het aanbod inzichtelijk en spitsen het toe op uw specifieke functionele wensen en budgettaire eisen. Kortom, Solitee vervult de makelaarsfunctie in het complexe IT-landschap.

De onafhankelijke positie die Solitee als IT-makelaar inneemt, daar plukken onze klanten de voordelen van. Bijvoorbeeld in de vorm van een transparant prijsbeleid, op basis van de omzet met vaste afspraken over marges. Met deze werkwijze garanderen wij onze klanten continu de best denkbare oplossingen tegen de laagst mogelijke kosten.
 
Solitee maakt duidelijke en heldere keuzes. Als onafhankelijk makelaar in IT zijn we geïnteresseerd in trends en ontwikkelingen op de IT-markt. We laten ons daarbij voortdurend inspireren door een uitzonderlijk breed netwerk van fabrikanten van en specialisten in hard- en software. Onze kennis en kunde is ons kapitaal, dat stellen we beschikbaar aan onze klanten.
 
De mensen van Solitee zijn professionals in IT-procurement. Optimale kostenbeheersing, integratie in de keten en kwaliteit (en flexibiliteit) in oplossingen krijgen vorm dankzij een hoog en integraal kennisniveau. Solitee ontzorgt, waar u dat wilt.

 


Solitee B.V.
Haaksbergweg 17
1101 BP
Amsterdam

Telefoon:020-751 22 22
Fax:020-751 22 33
E-mail:info@solitee.nl
Kvk:17278569
Solitee B.V.
Over ons
Contact
Brochure

LinkedIn
Facebook
Twitter