IT-beveiliging: een universeel issue

Voor IT-afdelingen is het beperken van de risico’s met kritische data, systemen en toepassingen een constante uitdaging.
Zo moeten organisaties voortdurend op zoek naar oplossingen die voldoen aan de eisen van de applicatie en/of data maar ook mogelijkheden hebben voor het terugdringen van de kosten.

Vertrouwelijke informatie afschermen
Het begrip veiligheid spreekt tot de verbeelding bij iedereen die met IT heeft te maken. Primair draait het bij veiligheid om het afschermen van informatie voor derden. Dat kan intern gedefinieerd zijn, niet iedereen mag immers altijd en overal beschikken over bepaalde informatie. Of extern, waarbij informatie op de juiste wijze wordt afgeschermd voor mensen die er om uiteenlopende redenen in geïnteresseerd kunnen zijn. Ook virussen en spam wilt u maximaal weren. En vertrouwelijke informatie die via internet wordt verstuurd wilt u ook echt vertrouwelijk houden. 

Solitee biedt bescherming
Veiligheid is kortom een issue van belang, dat uw aandacht verdient. Gelukkig heeft Solitee talrijke producten en oplossingen beschikbaar om informatie, waar deze zich ook bevindt, uitstekend te beschermen en/of te beveiligen. En ook voor data verwijdering bent u bij Solitee aan het juiste adres.

Solitee B.V.
Haaksbergweg 17
1101 BP
Amsterdam

Telefoon:020-751 22 22
Fax:020-751 22 33
E-mail:info@solitee.nl
Kvk:17278569
Solitee B.V.
Over ons
Contact
Brochure

LinkedIn
Facebook
Twitter