Hardware & sofware partners van Solitee

HP Preferred Partner
Solitee is als HP Preferred Partner in staat u hulp, advies en ondersteuning te bieden bij het kopen van IT-producten en -oplossingen van HP. Zo kunnen wij u een IT-oplossing van HP bieden die is afgestemd op uw wensen.
Ga naar de HP shop >>


Apple Authorized Reseller

Als Apple Authorized Reseller heeft Solitee een belangrijke productgroep toegevoegd aan het assortiment. Ook voor advies en ondersteuning bij o.a. de uitrol van eigen apps en bij Win-Mac migraties staan wij onze klanten terzijde.
Ga naar de Apple shop >>


Microsoft Gold Partner

Als Microsoft Gold Partner kan Solitee u helpen met allerlei oplossingen op het gebied van beveiliging, communicatie, virtualisatie, financieel beheer, applicatieontwikkeling en supply chain management. Of met scenario's zoals mobiel werken en betere bereikbaarheid.
Ga naar de Microsoft shop >>


Cisco Select Certified Partner

Cisco levert netwerkschakels als routers, hubs, en switches. Solitee kan u als Select Certified Partner uitstekend begeleiden bij de inzet van deze producten door onze kennis en expertise op het gebied van Cisco’s technologieën en oplossingen.
Ga naar de Cisco shop >>


Symantec Gold Partner
Symantec levert oplossingen voor beveiliging, opslag en systeembeheer om bedrijven te helpen bij de beveiliging en het beheer van hun informatie. Als Symantec Gold Partner is Solitee een expert in het leveren van Symantec-oplossingen aan onze klanten.
Ga naar de Symantec shop >>


VMware Partner

Vmware, wereldwijd markleider op het gebied van virtualisatie en cloudinfrastructuur, levert klantbeproefde oplossingen die IT-complexiteit aanzienlijk vereenvoudigen en een flexibelere, stabielere levering van services mogelijk maken.
Ga naar de VMware shop >>


IBM Business Partner

IBM is het grootste informatietechnologiebedrijf ter wereld. Als IBM Business Partner kunnen wij u helpen bij het aanschaffen, ontwikkelen, integreren en in gebruik nemen van de software- en IT-oplossingen die u nodig heeft om te innoveren en te groeien.
Ga naar de IBM shop >>


Citrix Solution Advisor

Citrix software zorgt ervoor dat gebruikers op een veilige manier toegang krijgen tot de benodigde informatie, overal en altijd, met alle mogelijke apparatuur en via elke mogelijke verbinding. Solitee kan u adviseren bij de inzet van Citrix producten en oplossingen. 
Ga naar de Citrix shop >>

Solitee B.V.
Haaksbergweg 17
1101 BP
Amsterdam

Telefoon:020-751 22 22
Fax:020-751 22 33
E-mail:info@solitee.nl
Kvk:17278569
Solitee B.V.
Over ons
Contact
Brochure

LinkedIn
Facebook
Twitter