Cloud computing

Solitee adviseert bij de realisatie van cloud computing. Vergroot uw flexibiliteit en controle op IT-beheer en profiteer hierdoor van lagere IT-kosten per werkplek.
Cloud computing
Cloud computing is het via het internet op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens. De cloud staat voor het internet en de delen en acties van de applicatie die niet op de machine van de gebruiker plaatsvinden. De gebruiker hoeft op deze manier geen eigenaar meer te zijn van de gebruikte hard- en software en is niet verantwoordelijk voor het onderhoud. Op cloud computing gebaseerde dienstverlening kan via de webbrowser worden benaderd en de gebruiker betaalt opslag en gebruik van computers en applicaties naar gelang van het gebruik dat hij ervan maakt.

IT-kosten per werkplek
Cloud computing kan op drie niveaus worden gerealiseerd: Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) en Software as a Service (SaaS). Aangezien bij cloud computing de gebruiker geen eigenaar van de gebruikte software is en de diensten betaalt, kunnen organisaties de IT-kosten per werkplek terugdringen.

Solitee B.V.
Haaksbergweg 17
1101 BP
Amsterdam

Telefoon:020-751 22 22
Fax:020-751 22 33
E-mail:info@solitee.nl
Kvk:17278569
Solitee B.V.
Over ons
Contact
Brochure

LinkedIn
Facebook
Twitter