Solitee versterkt zich met de overname van Look4IT

Solitee neemt per 1 september 2023 Look4IT over. Met deze overname breidt Solitee haar activiteiten verder uit.
Look4IT is opgericht in 2011 en gespecialiseerd in het aanbieden van een compleet spectrum aan IT-hardware, software en aanvullende diensten in de zorgsector en grootzakelijke markt. Vanuit het kantoor in Capelle aan den IJssel biedt Look4IT volledige ondersteuning voor zorginstellingen en groot zakelijke klanten.
 
“Ik ben bijzonder trots dat Look4IT zich bij Solitee wil aansluiten” aldus Roy de Vink, Managing Director van Solitee. “Look4IT lijkt veel op Solitee, zowel qua diensten die ze levert, als de bedrijfscultuur. Wij hebben beide de missie om onze klanten te begeleiden en te ontzorgen in het complexe IT-landschap.
Look4IT verhuist per 1 september 2023 naar de locatie van Solitee. Alle medewerkers van Look4IT behouden hierbij hun baan. De overname maakt het mogelijk de klanten van Solitee alsmede Look4IT in de toekomst nog beter te kunnen helpen met IT-producten, oplossingen en diensten. Daarnaast brengt de samenwerking nieuwe doorgroeimogelijkheden voor alle medewerkers.
Door de overname bedient Solitee naast de grootzakelijke markt, publieke Nationale en Internationale sector ook de zorgsector over de volledige breedte van het spectrum met een gezamenlijke omzet van meer dan 55 miljoen euro.
 
Over Solitee
Solitee, opgericht in 1999, vervult een makelaarsfunctie op het gebied van IT-producten, -diensten en -kennis voor de grootzakelijke markt en is de afdeling ‘Public’ gespecialiseerd in het bedienen van klanten in de publieke sector, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Solitee zorgt ervoor dat het enorme aanbod van IT-producten, oplossingen en -diensten wordt verbonden aan de wensen en behoeften van de klant. Hiermee bieden zij een helder inzicht in het complexe IT-landschap op het gebied van o.a. werkplekinrichting, storage & back up, virtualisatie en cloud computing.

Over Look4IT
Look4IT is een  full service ICT adviesbureau gespecialiseerd  in het aanbieden van een compleet spectrum aan IT-hardware, software en diensten aan de zorgsector en grootzakelijke klanten. Het aanbod varieert van eenvoudige clientcomputers tot aanvullende diensten, zoals clouddiensten, hosting en software. 
 

X

De gegevens die u invult worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact. Zie tevens onze Privacy Policy.
X

Bedankt voor uw aanvraag


Hartelijk dank voor uw aanvraag bij Solitee. We sturen u de download(s) zo spoedig mogelijk toe per e-mail.

Indien u eerder contact wenst, bel of mail gerust.

Telefoon: 020 - 751 22 22
E-mail: info@solitee.nl