Solitee ontzorgt, ook in IT-professionals

Iedere organisatie krijgt weleens te maken met periodes waarin behoefte is aan extra ondersteuning. Solitee ondersteunt u graag bij de werving van IT-professionals.
Het tekort aan gekwalificeerd IT-personeel in Europa – en dus ook in Nederland – is op zich geen nieuws. Vorig jaar kampte een vijfde van de Nederlandse bedrijven met een ernstig IT-personeelstekort. Een flinke uitdaging waar ook uw organisatie mee te maken kan hebben. Solitee helpt u graag bij het tijdelijk of structureel invullen van deze capaciteitsvraagstukken op uw IT-afdeling.

Hieronder stellen wij een 4-tal beschikbare IT-professionals aan u voor. Neem, voor meer informatie en interesse, vooral contact met ons op!

Consultant InformatiebeveiligingRichard beschikt over een universitaire achtergrond en heeft zich gespecialiseerd in het beschrijven en verbeteren van Security processen. Dit heeft hij onder andere voor de Gemeente Amsterdam uitgevoerd. Richard beschikt over een brede kennis van wet- en regelgeving op het gebied van informatie-beveiliging en privacybescherming. Bovendien heeft Richard veel ervaring met het implementeren van kwaliteitsprocessen zoals ISO 9001, MVO en milieu-eisen. Hij is gewend te werken voor grotere organisaties waar communicatie en samenwerking een belangrijke rol speelt en heeft projecten uitgevoerd bij onder andere Mercedes Benz, Cofely en Evides.

Beschikbaar: in overleg
Inzetbaar: 40 uur per week
Woonplaats: Rotterdam
 

Project Manager/Service ManagerErik heeft veel ervaring met het aansturen
van diverse infrastructurele projecten; zoals uitrol van nieuwe werkplekken en migraties naar onder andere Windows 7. Tevens ervaring met projecten op applicatie-niveau. Alle projecten worden volgens PrinceII uitgevoerd. Bovendien heeft Erik ook veel ervaring als Service Manager. Hij heeft in deze rol voor organisaties zoals Mercedes Benz de processen conform ITIL ingevoerd, verbeterd en bovendien de diensten verleend volgens de SLA. Kortom Erik heeft ervaring met lijnmanagement, procesverbetering en project management. Erik is, onder voorbehoud, per direct beschikbaar.

Beschikbaar: per direct (i.o.)
Inzetbaar: 40 uur per week
Woonplaats: Fijnaart
 

System EngineerAntoine is sinds 1994 een allrounder op het gebied van het Microsoft platform. Daarbij heeft hij veel ervaring opgedaan met werkzaamheden binnen verschillende facetten van ICT zoals migraties, systeembeheer, applicatiebeheer, on-site support en helpdesk. D.m.v. opleidingen en zelfstudie is Antoine gecertificeerd in Microsoft. Daarnaast heeft Antoine een ruime bagage aan parate kennis die voortkomt uit praktische ervaring. Hij heeft tal van projecten uitgevoerd bij grote bedrijven, o.a. bij ExxonMobil, KNVB, TNO en Campina.

Beschikbaar: per direct
Inzetbaar: 40 uur per week
Woonplaats: Zoetermeer


Microsoft Engineer


Rick is een ervaren Microsoft Engineer. Hij heeft voor diverse organisaties (o.a. Luchtverkeersleiding Nederland en Shared IT Center) het beheer voor uitgebreide Microsoft omgevingen verricht. Bovendien is Rick in staat complexe migraties uit te voeren Rick heeft veel kennis van Windows 2012, Exchange 2010, SCCM, Hyper-V en App-V. Rick is een echte teamplayer en zeer communicatief vaardig en beschikt over een groot probleemoplossend vermogen.

Beschikbaar: per 15 februari a.s.
Inzetbaar: 40 uur per week
Woonplaats: Almere
 


 


Solitee B.V.
Haaksbergweg 17
1101 BP
Amsterdam

Telefoon:020-751 22 22
Fax:020-751 22 33
E-mail:info@solitee.nl
Kvk:17278569
Solitee B.V.
Over ons
Contact
Brochure

LinkedIn
Facebook
Twitter