Solitee ontzorgt | in IT-professionals

Iedere organisatie krijgt weleens te maken met periodes waarin behoefte is aan extra ondersteuning. Solitee ondersteunt u graag bij de werving van IT-professionals.
Bij groei, projecten, uitdiensttreding, ziekte of vakantie kunt u behoefte hebben om snel gekwalificeerde IT-professionals in te huren. Solitee helpt u graag bij het tijdelijk of structureel invullen van deze capaciteitsvraagstukken op uw IT-afdeling. Solitee staat in contact met samenwerkingspartners die u aan passende kandidaten kunnen helpen.

Hieronder stellen wij een vijftal beschikbare IT-professionals aan u voor. Neem voor meer informatie vooral contact op met uw IT-Makelaar!


Servicedeskmedewerker

Björn is een professionele ICT support medewerker. Door zijn ervaring op een Skilled Servicedesk  het verzorgen van 1e en 2e lijns ondersteuning en het deelnemen in diverse migratie trajecten (o.a. bij Gemeenten, Bank Nederlandse Gemeenten, Transavia, Tatasteel en  Delta Lloyd) maakt hem een Allround Gebruikersondersteuner. Hij is Microsoft Office Specialist (MOS) en heeft uitgebreide kennis van Office 2013, Citrix, Cisco, SCCM, Topdesk, HP Servicedesk.
  
Sr. Beheerder VMWare

Dion is een enthousiaste, gedreven en flexibele IT professional met vele jaren ervaring in verschillende aandachtsgebieden van de IT (Virtualisatie, Windows server beheer) en met een passie voor functioneel beheer van VMware. hij is accuraat en vindt kwaliteit in zijn werk en duidelijkheid in zijn communicatie belangrijk.  Voor de ING is hij jarenlang het aanspreekpunt geweest voor het beheer van de VMWare en Microsoft omgeving. Dion is MCSA en VMWare6 gecertificeerd. Dion heeft veel kennis van VMWare 6, Microsoft, ITIL en is Communicatief vaardig.
 
.Net Ontwikkelaar / techn. Applicatiebeheerder

Evert is een ervaren .Net Ontwikkelaar met veel kennis van C#, ASP.Net en SQL Server. Naast het ontwikkelen van applicaties heeft Evert de laatste jaren veel ervaring opgedaan in zowel het technisch (Web) als functioneel beheer van applicaties. Voor Rijkswaterstaat heeft Evert Timmer een aantal Core Applicaties beheerd. In zijn rol heeft hij veel contact met de functioneel beheerders. Is goed in staat om bestaande bedrijfsprocessen samen te vatten in functionele requirements, draagt zorg voor nieuwe releases en zorgt voor continuïteit van de applicaties. Evert is meer dan 14 jaar professioneel actief in de IT sector. Hij is inmiddels uitgegroeid naar een senior programmeur, professioneel qua instelling, met oog voor de klant. Naast Nederlands is Engels als ontwikkelaar zijn tweede taal en is Evert in staat zich zowel mondeling als schriftelijk goed uit te drukken. Hij heeft veel kennis van Net, SQL Server, C++, Scrum Agile, ITIL.

IT manager / Projectleider / Programma manager

Jeroen is een ervaren Programma- en Projectleider met een sterke technische achtergrond in Microsoft- Citrix en VMWare omgevingen. Hij is goed in staat om als interim manager een project vlot te trekken en zorgen voor acceptatie van veranderingen op verschillende (technische-) afdelingen. Door zijn afgeronde HTS en vakinhoudelijke, technische opleidingen is Jeroen goed in staat om IT afdelingen te helpen met vervangings-, migratie- en transitie projecten te leiden en waar nodig te verbeteren. Jeroen beschikt over een sterke helicopterview, waardoor hij goed in staat is om in hectische- en complexe organisaties de rust te bewaren en gestructureerd zijn verantwoordelijkheden te managen. Door zijn sterke communicatieve vaardigheden weet Jeroen ervoor te zorgen dat alle stakeholders van de uitgevoerde projecten tijdig en volledig werden geïnformeerd over de voorderingen van de werkzaamheden. Jeroen heeft kennis van ITIL, Prince2 en heeft een HTS achtergrond. Hij is sociaal vaardig en motiverend.
 

Solitee B.V.
Haaksbergweg 17
1101 BP
Amsterdam

Telefoon:020-751 22 22
Fax:020-751 22 33
E-mail:info@solitee.nl
Kvk:17278569
Solitee B.V.
Over ons
Contact
Brochure

LinkedIn
Facebook
Twitter