Solitee breidt uit in de zorgsector met de overname van Elite Automatisering

Solitee neemt per 1 januari 2023 Elite Automatisering over. Met deze overname breidt Solitee haar activiteiten uit naar de zorgsector.

Elite Automatisering is opgericht in 1994 en gespecialiseerd in het aanbieden van een compleet spectrum aan IT-hardware, software en aanvullende diensten in de zorgsector en grootzakelijke markt. Vanuit het kantoor in Amersfoort biedt Elite Automatisering volledige ondersteuning voor ziekenhuizen, zorginstellingen, zorgverzekeraars en groot zakelijke klanten.

“Ik ben bijzonder trots dat Elite Automatisering zich bij Solitee wil aansluiten” aldus Roy de Vink, Managing Director van Solitee. “Elite Automatisering lijkt enorm veel op Solitee. Zowel qua diensten die ze levert, als de bedrijfscultuur. Wij hebben beide de missie om onze klanten te begeleiden en te ontzorgen in het complexe IT-landschap.

Elite Automatisering verhuist per 1 januari 2023 naar de locatie van Solitee. Alle medewerkers van Elite Automatisering behouden hierbij hun baan. De overname maakt het mogelijk de klanten van Solitee alsmede Elite Automatisering in de toekomst nog beter te kunnen helpen met IT-producten, oplossingen en diensten. Daarnaast brengt de samenwerking nieuwe doorgroeimogelijkheden voor alle medewerkers.

Door de overname bedient Solitee naast de grootzakelijke markt, publieke Nationale en International sector ook de zorgsector over de volledige breedte van het spectrum met een gezamenlijke omzet van meer dan 50 miljoen euro.

Over Solitee
Solitee, opgericht in 1999, vervult een makelaarsfunctie op het gebied van IT-producten, -diensten en -kennis voor de grootzakelijke markt en is de afdeling ‘Public’ gespecialiseerd in het bedienen van klanten in de publieke sector, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Solitee zorgt ervoor dat het enorme aanbod van IT-producten, oplossingen en -diensten wordt verbonden aan de wensen en behoeften van de klant. Hiermee bieden zij een helder inzicht in het complexe IT-landschap op het gebied van o.a. werkplekinrichting, storage & back up, virtualisatie en cloud computing.

Over Elite Automatisering
Elite Automatisering is een  full service ICT adviesbureau gespecialiseerd  in het aanbieden van een compleet spectrum aan IT-hardware en software producten aan de zorgsector en grootzakelijke klanten. Het aanbod varieert van eenvoudige clientcomputers tot aanvullende diensten, zoals clouddiensten, hosting en software. 
X

De gegevens die u invult worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact. Zie tevens onze Privacy Policy.
X

Bedankt voor uw aanvraag


Hartelijk dank voor uw aanvraag bij Solitee. We sturen u de download(s) zo spoedig mogelijk toe per e-mail.

Indien u eerder contact wenst, bel of mail gerust.

Telefoon: 020 - 751 22 22
E-mail: info@solitee.nl