Certificeringen van Solitee

Solitee is sinds 2010 ISO 9001;2008 gecertificeerd en sinds 2012 MVO gecertificeerd volgens de MVO Prestatieladder.
Het ISO systeem is voor Solitee een instrument om het totale traject van een eerste analyse, advies, offertes, levering en after-sales feilloos en zo efficiënt mogelijk te doorlopen. Het is een instrument om het totale traject van een eerste analyse, advies, offertes tot aan levering en after-care feilloos en zo efficiënt mogelijk te doorlopen.

Communicatie met klant staat centraal
Centraal in ons proces staat de communicatie met de klant. Bijvoorbeeld door het tijdig signaleren van vragen of problemen. Aanvullend daarop is de interne communicatie volledig afgestemd op het stellen van doelen en het meten van prestaties. Uitgangspunt daarbij is dat die zaken worden aangepakt, die de klant belangrijk vindt. In die zin is de aanpak van Solitee onveranderd en net als de afgelopen jaren volledig toegespitst op de belangen en de wensen van haar klanten.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Prestatieladder certificering

Solitee heeft de officiële certificering volgens de norm MVO Prestatieladder. De MVO Prestatieladder is een methodiek om MVO-beleid in de dagelijkse bedrijfsvoering op een objectieve manier transparant en toetsbaar te maken.

Als onafhankelijke IT-makelaar zien we het als onze plicht om wat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betreft een voorbeeldpositie in te nemen. Solitee adviseert haar klanten bij MVO door de juiste inzet van hardware, software en services, en realiseert hierdoor milieuvoordelen en energiebesparingen. Door ons MVO-beleid streeft Solitee dit nu binnen onze eigen organisatie zelf ook na.
 

Solitee B.V.
Haaksbergweg 17
1101 BP
Amsterdam

Telefoon:020-751 22 22
Fax:020-751 22 33
E-mail:info@solitee.nl
Kvk:17278569
Solitee B.V.
Over ons
Contact
Brochure

LinkedIn
Facebook
Twitter