Wireless oplossingen

‘Bring your own device’ is iets waar veel organisaties mee te maken hebben. Het onderscheid tussen zakelijk- en privégebruik van mobiele apparaten vervaagt.
Nog niet zo lang geleden trokken we kabels van hier tot ginder om te kunnen internetten. Tegenwoordig ondersteunen vrijwel alle apparaten WiFi. Het onderscheid tussen zakelijk- en privégebruik van mobiele apparaten vervaagt. Deze ontwikkelingen vragen om een krachtige, stabiele IT-infrastructuur en een vlekkeloos functionerend draadloos netwerk.
 
Hoe is het eigenlijk binnen uw organisatie met de signaalsterkte en dekking van de WiFi gesteld? En wat als de verbinding niet optimaal functioneert, waar kijkt u dan als eerste naar? Solitee werkt samen met meerdere partners die verschillende Wireless oplossingen en aanverwante producten bieden. 

> WiFi-check op maat
Eén van die partners kijkt allereerst naar de huidige signaalsterkte en dekking binnen het pand door middel van een WiFi-check. Deze check aan de hand van de bouwtekening van het pand, kunnen wij je gratis aanbieden en wordt uitgevoerd door onze samenwerkingspartner SolidBe.

Aan de hand van de uitkomsten kunnen we een advies uitbrengen over de optimalisatie van uw WiFi-netwerk. Uiteraard kan er (tegen een vergoeding) ook een on-site check plaatsvinden.

> Aerohive Networks
We kunnen alle bekende WiFi-producten leveren maar de producten van Aerohive Networks worden gekenmerkt door revolutionaire en innovatieve toepassingen op het gebied van WiFi-beveiliging, netwerk management, beleidstoepassingen en firewalling. Aerohive organiseert tevens regelmatig webinars waarbij u op de hoogte wordt gebracht van de nieuwste toepassingen op wireless gebied.

Heeft u vragen over Wireless oplossingen en producten? Neem dan gerust contact ons op!

 

Solitee B.V.
Haaksbergweg 17
1101 BP
Amsterdam

Telefoon:020-751 22 22
Fax:020-751 22 33
E-mail:info@solitee.nl
Kvk:17278569
Solitee B.V.
Over ons
Contact
Brochure

LinkedIn
Facebook
Twitter