Zakelijk gemak met Apple & Solitee

Met Apple producten beschikt u over de tools die u nodig hebt om uw bedrijf productiever te laten werken, de beveiliging die u nodig heeft om uw onderneming goed te beschermen en de compatibiliteit om aan te sluiten bij uw aanwezige technologische investeringen.
Als full-service leverancier van hardware, software en IT-diensten voor grootzakelijke bedrijven en overheden ontzorgen en gidsen we u tegelijkertijd. Solitee is Apple Authorized Reseller. Dit onderstreept dat onze dienstverlening extra toegevoegde waarde biedt bij de levering van Apple-producten, zoals iMacs, Macbooks, iPads, iPhones en bijbehorende accessoires. Daarnaast bieden wij gedegen advies en service, zoals integratie in uw ICT-infrastructuur, beheer en ondersteuning. 

Uitgebreid partnernetwerk
Solitee beschikt over een uitgebreid partnernetwerk op het gebied van IT-oplossingen en -diensten. U kunt zo rekenen op onafhankelijk en deskundig advies bij elke denkbare IT-casus, zo ook bij de integratie van Apple-producten in uw organisatie. Apple apparaten zijn compatibel met een Windows-omgeving en voorziet eveneens in virtualisatie- en cloudmogelijkheden. Daarnaast bieden wij u de tools en software voor het centrale beheer van mobiele apparatuur (Mobile Device Manage-ment, MDM), zodat u de gefaseerde implementatie van iPhones en iPads in uw organisatie kan regelen. Ook verzorgt Solitee workshops en technische trainingen, waarbij u en uw beheerders op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Apple.

iPhone Servicecontract
Het “Full Service Advanced iPhone Exchange”, is met name gericht op het afdekken van kosten voor een snelle vervanging bij schade en het afhandelen van reparaties. Solitee ontzorgt u ook op dit gebied. Solitee heeft een samenwerkingsverband met een door Apple geselecteerde “Apple Premium Service Provider (APSP)”. Uw reparaties worden door Solitee aangemeld en tijdens het proces wordt de eindgebruiker volledig op de hoogte gehouden van de status van de afhandeling. Bekijk hier alle voordelen en condities van het iPhone Servicecontract. Een Servicecontract sluit u al af vanaf € 39,00 per iPhone voor 3 jaar!

Apple reparatie service (zonder Servicecontract)
Een gebarst tabletscherm of een mobiele telefoon die na contact met water het niet meer doet. De meeste mobiele telefoons en tablets sneuvelen door val- en/of vochtschade. Wat doet u met deze defecte apparaten van uw gebruikers? Het uitzoeken of de schade binnen of buiten de garantie valt en de procedure hoe u dit apparaat weer gerepareerd krijgt kost u veel tijd. Solitee ontzorgt u ook op dit gebied en neemt de gehele reparatieprocedure uit handen. Solitee werkt samen met een Premium Service Provider die al uw Apple apparaten kunnen repareren. Bovendien verzorgen wij tevens het "Apple iPhone omruil programma", mits dit de beste oplossing is voor uw defecte iPhone.


Solitee B.V.
Haaksbergweg 17
1101 BP
Amsterdam

Telefoon:020-751 22 22
Fax:020-751 22 33
E-mail:info@solitee.nl
Kvk:17278569
Solitee B.V.
Over ons
Contact
Brochure

LinkedIn
Facebook
Twitter