Advies over data center oplossingen

Organisaties moeten steeds flexibeler en sneller op marktvragen kunnen inspelen. Gebruikers willen op elk moment en overal over gegevens kunnen beschikken.
Extra ICT-functionaliteiten en de exponentiële groei van gegevens zorgen voor ingewikkelde IT-infrastructuren. Virtualisatie is een strategische oplossing gebleken om IT middelen efficiënter en flexibeler in te zetten. Met de nieuwste virtualisatie en dataopslag oplossingen kunt u sneller en efficiënter dan ooit tevoren reageren op de dynamiek van de business. De nieuwste virtualisatie platforms leveren middelen, toepassingen en servers waar en wanneer ze nodig zijn.

Datacenter besluiten worden hierdoor echter strategischer en risicovoller. Beslissingen over uitbreiding van dataopslag, consolidatie en beschikbaarheid zijn ingrijpend en vragen om een professionele aanpak. Door tijdig de juiste beslissingen te nemen kunnen aanzienlijke kosten worden bespaard.

Solitee adviseert u graag verder met alle strategische, tactische en operationele datacenter vraagstukken op het gebied van virtualisatie, storage & back-up en cloud computing.

Solitee B.V.
Haaksbergweg 17
1101 BP
Amsterdam

Telefoon:020-751 22 22
Fax:020-751 22 33
E-mail:info@solitee.nl
Kvk:17278569
Solitee B.V.
Over ons
Contact
Brochure

LinkedIn
Facebook
Twitter