Google Apps for Business

Synmotive helpt bedrijven beter te presteren door Google Apps for Business te implementeren en te integreren met ERP/CRM toepassingen.
Steeds meer organisaties ontdekken Google als communicatie- en samenwerkingsplatform. Daarnaast zijn er een sterk groeiend aantal leveranciers (HP, Twinfield etc.) die hun producten specifiek ontwikkelen of aanpassen voor een naadloze samenwerking met Google Apps. 
Synmotive, samenwerkingspartner van Solitee, ondersteunt en begeleidt bedrijven die de stap naar Cloud computing willen maken.

Samenwerking Solitee & Synmotive
Synmotive heeft implementaties bij vele klanten in verschillende branches succesvol uitgevoerd. Synmotive werkt nauw samen met Solitee omdat Solitee aanvullende diensten en oplossingen biedt. Hierdoor ontzorgen wij de klant en helpen wij hen om met efficiente toepassingen aantoonbaar beter te presteren.

Voordelen van werken in de cloud:
- Meer flexibiliteit en een betere productiviteit
- Werken op elke locatie vanuit elk systeem
- Geen zorgen of de IT-systemen wel naar behoren ‘draaien’
- Meer tijd en ruimte voor uw kernactiviteiten
- Lagere kosten per gebruiker (TCO)
- Geen kosten (en tijd!) aan onderhoud
 
Benieuwd wat dit voor uw organisatie zou kunnen betekenen? Vul onderstaand uw gegevens in voor meer informatie en advies. Wij demonstreren u graag ‘live’ onze gezamenlijke kracht om te bekijken hoe we u kunnen ontzorgen op het gebied van cloud-toepassingen.
Bedrijfsnaam *:
Contactpersoon *:
E-mailadres *:
Telefoonnummer:
Onderwerp *:
Bericht *:Uw persoonsgegevens gebruiken wij uitsluitend voor het gevraagde contact, en indien u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief ook voor ontvangst daarvan. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Solitee B.V.
Haaksbergweg 17
1101 BP
Amsterdam

Telefoon:020-751 22 22
Fax:020-751 22 33
E-mail:info@solitee.nl
Kvk:17278569
Solitee B.V.
Over ons
Contact
Brochure

LinkedIn
Facebook
Twitter