Opleidingen & trainingen


 
Dat medewerkers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden is de sleutel tot succes voor elke organisatie. Solitee ontzorgt u ook op dit gebied. Solitee kan u helpen het beste uit uw medewerkers te halen met opleidingen en trainingen op IT-gebied, teammanagement en klantgerichtheid. Wij bieden u een uitgebreid pakket aan opleidingen en trainingen aan voor uw IT-eindgebruiker, IT-professional en IT-manager.

Verschillende educatiemethoden
Solitee beschikt over een uitgebreid partnernetwerk op het gebied van opleidingen en trainingen. U kunt zo rekenen op onafhankelijk en deskundig advies, passend bij de educatie wensen en behoeften van uw medewerkers. U bepaalt zelf de educatiemethode, eventueel in overleg met uw Account Manager van Solitee, dit kan variëren van klassikale leertrajecten, E-learning, werkplek-begeleiding, training on the job, coaching management, en volledige training/opleiding op maat.

Certificering
Solitee kan voor alle officiële certificeringen examens verzorgen. Indien gewenst kan dit voor grotere groepen op uw eigen locatie. Ook kan een examenkandidaat via internet zelf een examenplaats en -tijdstip vastleggen.

Solitee ontzorgt, waar u dat wilt. Bekijk onderstaand trainingsaanbod voor een uitgebreid overzicht van onze opleidingen en trainingen en meld uw medewerkers direct aan! Neem voor meer informatie en advies over de opleidingen en trainingen via Solitee contact met ons op.


Solitee B.V.
Haaksbergweg 17
1101 BP
Amsterdam

Telefoon:020-751 22 22
Fax:020-751 22 33
E-mail:info@solitee.nl
Kvk:17278569
Solitee B.V.
Over ons
Contact
Brochure

LinkedIn
Facebook
Twitter